Καθώς εξελίσσονται οι αλγόριθμοι μηχανών αναζήτησης, η ιστοσελίδα σας και η επιχείρησή σας πρέπει να ακολουθούν το νέο γίγνεσθαι. Αυτό το δυναμικό τοπίο που ονομάζεται SEO αλλάζει τόσο γρήγορα και τόσο συχνά. Πολλές φορές οι τρέχουσες προσπάθειες SEO που ίσως ξεκίνησες για την ιστοσελίδα σου πριν από ένα χρόνο μπορεί τώρα να είναι εντελώς ντεμοντέ. Οι λέξεις κλειδιά και οι φράσεις αναζήτησης καθημερινά αλλάζουν, οι χρήστες αναζητούν σύνθετα θέματα, επίκαιρα.

Νέες τάσεις αναζητήσεων διαδέχονται η μια την άλλη με αποτέλεσμα οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης να προσαρμόζονται στις νέες τάσεις. Νέοι αλγόριθμοι αναζήτησης εμφανίζονται συνεχώς για να διορθώσουν τυχόν σφάλματα και παραλήψεις. Η Google μας έχει συνηθίσει να εμφανίζει πολλαπλά update σε τακτά χρονικά διαστήματα. Update που συνήθως διορθώνουν την ποιότητα των αποτελεσμάτων. Κάποιες από τις αλλαγές στον αλγόριθμο της Google που έχουν ανακοινωθεί επίσημα είναι:

  • BERT
  • Rank Brain
  • Neural Matching
  • Google Panda
  • Google Penguin
  • Google Vince
  • Google Venice

Αποτελέσματα αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να επιστρέψουν το πιο κατάλληλο, πλήρες και σχετικό αποτέλεσμα στους ανθρώπους. Πραγματοποιούνται εκατομμύρια ερωτήματα καθημερινά σε μηχανές αναζήτησης σε όλο τον κόσμο. Τι όμως είναι εκείνο που κάνει κάποιες ιστοσελίδες να ξεχωρίζουν; Έφτασε η ώρα του ειδικού μάλλον σε κάθε κλάδο ή βιομηχανία, να αρχίσει να ασχοληθεί για να επωφεληθεί.

SEO

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα χρειαστεί να γίνεται οι ειδικοί. Να χρησιμοποιείτε λιγότερες λέξεις κλειδιά και καλύτερο, ποιοτικότερο περιεχόμενο. Η στόχευση λέξεων κλειδιών με χαμηλό ή καθόλου περιεχόμενο ήδη έχει παραγκωνιστεί. Πλέον οι αναζητήσεις εκτός από την ήδη κυριαρχούσα πρόθεση χρήστη, μεταπηδούν από τις λέξεις κλειδιά σε θεματολογίες σχετικές με αυτό που αναζητάτε.

Κινητές Συσκευές

Πολύ κουβέντα επίσης γίνεται για τις αναζητήσεις και τα αποτελέσματα από κινητές συσκευές. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό οι μηχανές αναζήτησης έχουν αλλάξει τις κατατάξεις των αποτελεσμάτων για αναζητήσεις που πραγματοποιούνται από κινητές συσκευές. Πλέον οι κινητές συσκευές δεν είναι μια νέα τάση αλλά μια αναγκαιότητα. Μια αναγκαιότητα που επιβάλει πλέον σε όλους τους κατόχους ιστοσελίδων την λειτουργία τους σε κινητές συσκευές. Ο νέος κανόνας αυτός δεν συγχωρεί λάθη. Πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε μια έκδοση για κινητά τηλέφωνα στην ιστοσελίδα σας, Πολλές επιχειρήσεις κάνουν το λάθος να δημιουργούν ιστοσελίδες για επιτραπέζιους υπολογιστές αφήνοντας για αργότερα τα tablet και τα κινητά.

Δυστυχώς μέχρι τότε ήδη χάνουν την ευκαιρία για υψηλή οργανική επισκεψιμότητα μέσω κινητών συσκευών. Τα αναλυτικά στοιχεία για κινητά πρέπει να είναι προτεραιότητα για κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας. Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης διαφορετικά σε κινητές συσκευές σε σύγκριση με τους σταθερούς υπολογιστές.Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αλλάξετε την εστίασή σας στην πρόθεση και τις λέξεις-κλειδιά των καταναλωτών για κινητά για τα καλύτερα αποτελέσματα. Και αυτό είναι πολύ απλό εφόσον από το κινητό τηλέφωνο ένας χρήστης δεν συμπεριφέρεται το ίδιο σε σχέση με κάποιον που πραγματοποιεί αναζητήσεις μέσω υπολογιστή.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες SEO

Αν ψάχνετε για εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες SEO, είστε στο σωστό μέρος! Η τοποθέτηση μιας ιστοσελίδας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης μπορεί να μοιάζει με μια δύσκολη διαδικασία. Η ορολογία από μόνη της μπορεί να είναι πολύπλοκη για εσάς ερευνώντας και ψάχνοντας λύσεις στο διαδίκτυο ανάμεσα σε όρους όπως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), SEO copywriting, διαφημίσεις (PPC), δημιουργία συνδέσμων και ούτω κάθε εξής.

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων SEO. Οι ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούν τις καλύτερες τεχνικές SEO. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν τώρα να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία μας και να μάθουν πώς να αξιοποιήσουν τη δύναμη του Internet και να το κάνουν να λειτουργεί για αυτούς. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο εσείς επιθυμείτε, πρέπει να ψάξετε να βρείτε λύση.
Οι εξειδικευμένες συμβουλές μας για τις μηχανές αναζήτησης και οι επαγγελματικές υπηρεσίες SEO μπορούν να σας βοηθήσουν.

Οι υπεύθυνοι διαχειριστές ιστοσελίδων που θέλουν να μάθουν πώς να βελτιστοποιήσουν τις ιστοσελίδες τους και να κάνουν οι ίδιοι αλλαγές θα πρέπει να αποκτήσουν την ανάλογη εμπειρία και εκπαίδευση πάνω στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε να προσεγγίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω σε τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων, υπηρεσίες για συντήρηση ιστοσελίδας και ανανέωση περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

Γιατί οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι φιλικές προς κινητά τηλέφωνα;

Στρατηγική Μάρκετινγκ Περιεχομένου

Αποτελεσματική κλήση για δράση ιστοσελίδας

Content Marketing ή αλλιώς Marketing Περιεχομένου

Social Media Marketing

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες καταχώρησης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης καθώς επίσης και για την καταχώρηση της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους .

Έλεγχος SEO στην ιστοσελίδα σας

Η διεξαγωγή ελέγχου SEO της ιστοσελίδας είναι πολύπλοκη και απαιτεί αρκετή δουλειά. Αυτό συμβαίνει ειδικότερα αν η ιστοσελίδα σας έχει ήδη ένα μεγάλο μέγεθος περιεχομένου και υφίσταται στο διαδίκτυο για πολλά χρόνια. Για τις νέες ιστοσελίδες η διαδικασία ελέγχου SEO είναι απλή. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν αλλά και επαγγελματίες στον χώρο που θα σας δώσουν άμεση λύση και κατάλληλη βοήθεια. Η εταιρεία μας σας προσφέρει δωρεάν έλεγχο SEO και προτάσεις για την βελτιστοποίηση των οργανικών αποτελεσμάτων σας.

Για δωρεάν έλεγχο SEO της ιστοσελίδας σας:

Μιλήστε με άνθρωπο και όχι με ROBOT

⇒ καλέστε μας 2106632266  6934469804 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dir.gr

 

Τεχνική Υποστήριξη WordPress