Ζούμε σε μία εποχή που έχει κατακλυστεί από τα smartphone. Περνάμε 2 ώρες σχεδόν την ημέρα online χρησιμοποιώντας το κινητό μας τηλέφωνο. Ο χρόνος αυτός είναι αρκετός αν αναλογιστούμε πως η ημέρα έχει 24 ώρες. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναλογιστούμε το πόσο σημαντικό είναι για την επιχείρησή σας η ιστοσελίδα της να λειτουργεί σωστά στα κινητά τηλέφωνα. Σήμερα η κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας για την εταιρεία σας ξεκινάει με τον σωστό σχεδιασμό και απόκριση στα κινητά τηλέφωνα.

Responsive Design

Η απόκριση στον σχεδιασμό ιστοσελίδας είναι μια συλλογή τεχνικών που επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να προσαρμοστεί στο μέγεθος της οθόνης στην οποία προβάλλεται. Κάποιος που ανοίγει το site σας σε ένα μικρό smartphone θα μπορεί να περιηγηθεί με την ίδια ευκολία που περιηγείται ένας άλλος χρήστης από το laptop του ή τον σταθερό του υπολογιστή. Για πολλές επιχειρήσεις στις μέρες μας ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας τους έχει νόημα να γίνεται πρώτα σε κινητά. Αυτό ισχύει διότι σε πολλές περιπτώσεις σύμφωνα με στατιστικά, η επισκεψιμότητα ιστοσελίδων από κινητά τηλέφωνα ξεπερνά το 60% της συνολικής. Και όσο περνάει ο καιρός το ποσοστό αυτό μεγαλώνει. Το ίδιο μαρτυρούν και οι συνολικές πωλήσεις σταθερών υπολογιστών και Laptop παγκοσμίως, οι οποίες έχουν σημαντική καθοδική πορεία.

Responsive web design

Απώλεια Επισκεπτών

Φανταστείτε να ψάχνετε στο διαδίκτυο για προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και να προσγειωθείτε σε μια ιστοσελίδα που δεν λειτουργεί σωστά σε κινητά τηλέφωνα. Ποια νομίζετε πως θα είναι η επόμενή σας κίνηση; Μα φυσικά να την εγκαταλείψετε. Μην σας φανεί παράλογο αλλά το ίδιο ακριβώς θα κάνουν και οι υπόλοιποι χρήστες. Εάν δεν μπορούν να περιηγηθούν και να διαβάσουν πληροφορίες οι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι σίγουρα πως θα ψάξουν αλλού.

Μηχανές αναζήτησης και κατάταξη ιστοσελίδων

Ο μηχανές αναζήτησης έχουν ειδικούς αλγόριθμους οι οποίοι ελέγχουν τις ιστοσελίδες ως προς την φιλικότητά τους προς τα κινητά τηλέφωνα. Όταν οι αναζητήσεις γίνονται από κινητά τηλέφωνα, τότε οι μηχανές αναζήτησης προβάλουν σε υψηλότερη θέση τις ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στα κινητά. Οι ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν σε κινητά χάνουν τις υψηλές κατατάξεις που ίσως είχαν στο παρελθόν.

Η εταιρεία σας είναι έτοιμη για τη νέα εποχή;

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια ελκυστική ιστοσελίδα για να προβάλετε σωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση ώστε να κατασκευάσουμε μια καλύτερη ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Καλέστε μας:

210 6632266

693 4469804

Αποστολή μηνύματος:

 

 

 

Καλέστε μας