Προστασία WordPress από Hackers

Για πιο λόγο χρειάζεται να κάνετε ενέργειες για να προστατέψετε το WordPress από hackers;

Η επιτυχία του WordPress το καθιστά καθημερινό στόχο για χάκερ, spammers και κακόβουλες δραστηριότητες. Δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτείτε 100% από κακόβουλες δραστηριότητες και απειλές ασφαλείας στον ιστότοπό σας. Το WordPress είναι ένα από τα κύρια εργαλεία CMS για πολλές επιχειρήσεις και δημοσιογραφικά blog. Αυτό αποτελεί και μια από τις κυριότερες ασχολίες της εταιρείας μας σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας, συντήρησης και προστασίας ιστοσελίδων. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την WordPress ιστοσελίδα σας, μπορούμε να προσθέσουμε αυξημένα επίπεδα ασφάλειας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τον ασφαλίσουμε και να αποτρέψουμε παραβιάσεις. Όσο περισσότερο ενδιαφέρεστε και ενεργείτε για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για να εισβάλει ένας χάκερ.

Ανεξάρτητα από το πόσο ασφαλής είναι ο ιστότοπός σας, υπάρχουν πάντα περιθώρια για βελτιώσεις. Τα καθημερινά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρέχουμε μας βοηθούν να επαναφέρουμε την ιστοσελίδα σας σε κατάσταση λειτουργίας όποτε χρειαστεί.

 

Διαφήμιση ιστοσελίδας google

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για την προστασία της ιστοσελίδας σας