Υπηρεσίες καταχώρησης ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Η καταχώρηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι ένα από τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της.

Πολλές φορές όσοι δεν είναι επαγγελματίες του χώρου και δημιουργούν μια ιστοσελίδα χωρίς να έχουν ειδικές γνώσεις, ξεχνούν να υποβάλουν την ιστοσελίδα για ευρετηρίαση ή δεν γνωρίζουν το πως.

Έτσι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η ύπαρξη της ιστοσελίδας στο internet να είναι ανούσια, εφόσον δεν μπορεί να καταφέρει να έχει ούτε μια επίσκεψη.

Εάν λοιπόν τυχαίνει να είστε ιδιοκτήτης μιας ερασιτεχνικά φτιαγμένης ιστοσελίδας που δεν εμφανίζεται πουθενά στο ίντερνετ, παρά μόνο όταν πληκτρολογείτε καρφωτά τη διεύθυνση στον browser, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Σε ποιες μηχανές αναζήτησης καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας

Την ιστοσελίδα σας την καταχωρούμε στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης όπως google, bing και yandex. Χρησιμοποιούμε τα Webmaster εργαλεία της εκάστοτε μηχανής αναζήτησης και παράλληλα υποβάλουμε και το αντίστοιχο αρχείο sitemap.
Επιπλέον ελέγχουμε και σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

  • Δομημένα δεδομένα
  • 404 errors
  • robots.txt
  • ζητήματα ασφαλείας
  • κατάσταση ευρετηρίασης
  • αποκλεισμένους πόρους
  • λοιπά προβλήματα που ίσως υπάρχουν στον ιστότοπό σας

Παράλληλα εφόσον επιθυμείτε σας προτείνουμε έναν δωρεάν έλεγχο SEO στην ιστοσελίδα σας όπου την ελέγχουμε στα βασικότερα σημεία της. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε για τυχόν ελλείψεις ή διορθώσεις που ίσως χρειαστεί για να είναι περισσότερο αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους

 

Digital Agency Athens Greece

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για την υποβολή της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης