Τοπικές αναζητήσεις google ή αλλιώς local seo

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης σε τοπικό επίπεδο. Το γνωστό σε όλους ως local seo. Γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των αναζητήσεων από τους χρήστες του διαδικτύου για επιχειρήσεις σαν τη δική σας πραγματοποιείται σε τοπικό επίπεδο;

Οι τοπικές αναζητήσεις ή local seo όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια μιας στρατηγικής seo.

Χρειάζεται να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπος και η επιχείρησή σας εμφανίζεται σε τοπικές αναζητήσεις ιδιαίτερα στην κατηγορία που ανήκετε. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνται διάφορες αλλαγές τόσο εντός της ιστοσελίδας σας όσο και εκτός. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις αναφορές άλλων ιστοσελίδων ως προς την ιστοσελίδα σας και την επιχείρησή σας.

Επίσης απαιτείται η προσθήκη κώδικα δομημένων δεδομένων καθώς επίσης και η χρήση πολυμέσων όπως για παράδειγμα εικόνων, video. Τέλος η δημιουργία επαληθευμένου προφίλ google my business, ενισχύει την τακτική εμφάνισή σας στις τοπικές αναζητήσεις.

Σε περίπτωση υψηλού ανταγωνισμού όπως σε μεγαλουπόλεις πχ Αθήνα, Θεσσαλονίκη απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια στο τι, πως και γιατί. Η αποτελεσματικότητα των τοπικών αναζητήσεων κρίνεται από την ποιότητα και τις λεπτομέρειες.

 

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες καταχώρησης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης καθώς επίσης και για την καταχώρηση της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους .

Για δωρεάν έλεγχο SEO της ιστοσελίδας σας καλέστε μας 2106632266  6934469804

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

Content Marketing ή αλλιώς Marketing Περιεχομένου

Social Media Marketing

Ανανέωση Περιεχομένου Ιστοσελίδας

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

 

 

 

 

search engine optimization

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως:

Οι τοπικές αναζητήσεις των χρηστών έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν οι μισές από τις αναζητήσεις στη Google προέρχονται από άτομα που αναζητούν τοπικές πληροφορίες. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί όμως, τι ψάχνουν συνήθως αυτοί οι χρήστες στις αναζητήσεις τους καθημερινά;

  • Τοπικά καταστήματα που πωλούν προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν
  • Εταιρείες και επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες κοντά τους
  • Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων κοντά στην περιοχή τους
  • Αριθμούς τηλεφώνου επιχειρήσεων και επαγγελματιών για να τους καλέσουν
  • Διευθύνσεις επιχειρήσεων και τρόπους πρόσβασης μέσω συσκευών GPS

Εάν λοιπόν έχετε μια τοπική επιχείρηση, δεν μπορείτε να αμελήσετε το τοπικό SEO της ιστοσελίδας σας και το ενδιαφέρον των πελατών που βρίσκονται κοντά σας.Θυμηθείτε πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που αναζητούν τοπικές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο καταλήγουν να επισκέπτονται τα καταστήματα αυτά και να προβαίνουν σε αγορές.

local seo

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη βελτίωση της τοπικής αναζήτησης της επιχείρησής σας

Καλέστε μας