Κατασκευή e-shop

Κατασκευή Eshop

⇒Υπηρεσίες Σχεδίασης & Ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου

Η κατασκευή και ανάπτυξη Eshop έχει γίνει πράγματι μια αναγκαιότητα στις μέρες μας. Το eshop για μια επιχείρηση αποτελεί  ένα μέσο για την αύξηση των πωλήσεων και της πελατειακής της βάσης. Στην DIR προσφέρουμε αποτελεσματικές και μοναδικές λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, plug-in και λύσεων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Eshop 100% Συμβατό με Click Away Παραγγελίες

Έχοντας έντονη αγάπη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και Eshop, παραμένουμε ενήμεροι στις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε παραγωγικά αποτελέσματα.

Δημιουργούμε τον δικό σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου τη δική σας ιστοσελίδα eshop, για την αποτελεσματική προβολή του εμπορικού σας σήματος, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αναγνώριση του brand σας καθώς επίσης και πωλήσεις μέσω διαδικτύου. 

  • B2B (BUSINESS TO BUSINESS)
  • B2C (BUSINESS TO CUSTOMER)
  • C2C (CUSTOMER TO CUSTOMER)
  • C2B (CUSTOMER TO BUSINESS)

 

Ηλεκτρονικό κατάστημα που απευθύνεται στην Παγκόσμια αγορά

Ένα φυσικό κατάστημα θα περιορίζεται πάντα από μια γεωγραφική περιοχή που μπορεί να εξυπηρετήσει. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ή οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου δεν απευθύνεται μόνο στην τοπική αγορά, αλλά σε όλον τον κόσμο. Πηγαίνοντας από μια τοπική πελατειακή βάση σε μια παγκόσμια αγορά χωρίς πρόσθετο κόστος, είναι πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Θυμηθείτε πως: Από το σύνολο των παγκόσμιων λιανικών πωλήσεων, αυτό που προέρχεται από ηλεκτρονικές αγορές, αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

E-shop: Αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών

Σας παρέχεται αυτοματοποιημένο σύστημα λήψης παραγγελιών από τους πελάτες σας, με αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης, του πελάτη, και του λογιστηρίου σας. Εξοικονομήστε χρόνο με την άμεση λήψη παραγγελιών και αποστολή των εμπορευμάτων στους πελάτες σας. Αυτόματη ενημέρωση των πελατών σας για την κατάσταση της παραγγελίας τους. 

E-shop: Αυτοματοποιημένο σύστημα πληρωμών με κάθε τρόπο

Λάβετε πληρωμές με πολλαπλούς τρόπους από τους πελάτες σας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πληρώσουν με τον τρόπο που εκείνοι θέλουν, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία σας. Διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής κατ’ επιλογή (Μετρητά, αντικαταβολή, κατάθεση στην τράπεζα, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, paypal κ.α.).

Δουλεύοντας από οπουδήποτε ότι ώρα θέλετε

Συχνά, η λειτουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καθίσετε σε ένα γραφείο από τις 9 έως τις 5 ή να υποφέρετε από μια καθημερινή μετακίνηση σπίτι γραφείο και αντίστροφα. Έναν φορητό υπολογιστή, ή ένα Tablet και μια καλή σύνδεση στο internet είναι το μόνο που χρειάζεται για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς μια μικρή εταιρεία μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις μέσω internet βήμα προς βήμα

Για να αυξήσουν τις πωλήσεις μέσω Διαδικτύου, οι μικρές εταιρείες μπορούν να ακολουθήσουν αυτές τις στρατηγικές βήμα προς βήμα:

Καθορίστε το κοινό-στόχο σας

Προσδιορίστε τους ιδανικούς πελάτες σας με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και τις αγοραστικές συμπεριφορές. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ και τις προσφορές προϊόντων σας ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Αναπτύξτε μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία

Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που προβάλλει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Βελτιστοποιήστε το για μηχανές αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι είναι φιλικό προς κινητά και δημιουργήστε συναρπαστικό περιεχόμενο για να προσελκύσετε επισκέπτες.

Εφαρμογή βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO)

Διεξάγετε έρευνα λέξεων-κλειδιών για να προσδιορίσετε σχετικές λέξεις-κλειδιά για τον κλάδο σας. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο, τις μετα-ετικέτες, τις κεφαλίδες και τις διευθύνσεις URL του ιστότοπού σας για να βελτιώσετε την ορατότητά του στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Χρησιμοποιήστε το μάρκετινγκ περιεχομένου

Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας και ενημερωτικό περιεχόμενο που απευθύνεται στο κοινό-στόχο σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αναρτήσεις ιστολογίου, βίντεο, γραφήματα πληροφοριών ή podcast. Μοιραστείτε αυτό το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα σχετικά κανάλια για να προσελκύσετε και να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες.

Αξιοποιήστε το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Προσδιορίστε τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπου είναι ενεργό το κοινό-στόχος σας και δημιουργήστε προφίλ σε αυτές τις πλατφόρμες. Μοιραστείτε ελκυστικό περιεχόμενο, εκτελέστε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες και αλληλεπιδράστε με τους ακόλουθούς σας για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Εφαρμόστε το email marketing

Δημιουργήστε μια λίστα email με ενδιαφερόμενους πελάτες και στείλτε τακτικά ενημερωτικά δελτία ή προωθητικές προσφορές. Εξατομικεύστε τα μηνύματά σας και παρέχετε αποκλειστικό περιεχόμενο ή εκπτώσεις για να ενθαρρύνετε τις επαναλαμβανόμενες επιχειρήσεις και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Βελτιστοποιήστε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας

Εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι είναι φιλικό προς τον χρήστη, οπτικά ελκυστικό και βελτιστοποιημένο για μετατροπές. Βελτιώστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, προσφέρετε ασφαλείς επιλογές πληρωμής και παρέχετε σαφείς περιγραφές και εικόνες προϊόντων.

Προσφέρετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Παρέχετε άμεση και εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών μέσω email, chatbots ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αντιμετωπίστε τα ερωτήματα και επιλύστε τα ζητήματα αποτελεσματικά για να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη και αφοσίωση με τους πελάτες σας.

Ενθαρρύνετε τις κριτικές και τις μαρτυρίες πελατών

Οι θετικές κριτικές και οι μαρτυρίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις αποφάσεις αγοράς. Ενθαρρύνετε τους ικανοποιημένους πελάτες να αφήνουν κριτικές στον ιστότοπό σας ή σε δημοφιλείς πλατφόρμες κριτικών για να δημιουργήσετε κοινωνική απόδειξη και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Ανάλυση και βελτιστοποίηση

Παρακολουθήστε συνεχώς την απόδοσή σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας εργαλεία ανάλυσης ιστού. Παρακολουθήστε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου, τα ποσοστά μετατροπών και τη συμπεριφορά των πελατών για να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να βελτιώσετε τις στρατηγικές μάρκετινγκ και να βελτιστοποιήσετε τη διοχέτευση πωλήσεών σας.

Εξερευνήστε συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις

Προσδιορίστε πιθανούς συνεργάτες ή παράγοντες επιρροής στον κλάδο σας που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της επωνυμίας σας. Συνεργαστείτε σε κοινές καμπάνιες μάρκετινγκ ή πολλαπλές προωθήσεις για να διευρύνετε την απήχησή σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τάσεις και την τεχνολογία του κλάδου

Εκπαιδεύεστε συνεχώς για τις αναδυόμενες τάσεις, τα εργαλεία και τις τεχνικές στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό υιοθετώντας καινοτόμες στρατηγικές και αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες.

Θυμηθείτε, η αύξηση των πωλήσεων μέσω του διαδικτύου απαιτεί έναν συνδυασμό αποτελεσματικού μάρκετινγκ, φιλικής προς τον χρήστη παρουσίας στο διαδίκτυο και εστίασης στην ικανοποίηση των πελατών. Να αξιολογείτε τακτικά τις στρατηγικές σας, να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες δυναμικές της αγοράς και να βελτιώνετε την προσέγγισή σας για να μεγιστοποιήσετε τις διαδικτυακές σας δυνατότητες πωλήσεων.

 

100% Responsive web design

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop) επιτρέπουν στους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας οποτεδήποτε από οπουδήποτε. Η αποκριτική κατασκευή (eshop) είναι τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει φιλικό interface για να είναι δυνατή η χρήση της ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου από όλους τους επισκέπτες του καταστήματός σας. Σας διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι συμβατός με όλα τα μεγέθη οθόνης και όλες τις συσκευές (Κινητά, Tablet, Υπολογιστές).

~

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές των πελατών σας παραμένουν ασφαλείς με τεχνολογίες κρυπτογράφισης SSL

T

SEO Friendly

E-Shop φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης με δομημένα δεδομένα Schema data. Αυτό σας εξασφαλίζει πως το e-shop σας θα εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης εφόσον τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα αναγνωρίζονται ως προϊόντα και θα εμφανίζεται η τιμή και η διαθεσιμότητα τους στις αναζητήσεις των χρηστών.

Φθηνές τιμές προϊόντων για πελάτες

Δεδομένου ότι οι έμποροι και οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου είναι σε θέση να εξοικονομήσουν λειτουργικά έξοδα, μπορούν να προσφέρουν καλύτερες τιμές, προσφορές και εκπτώσεις στους πελάτες τους.

Ανοικτά 24 ώρες 365 ημέρες

Ένα άλλο μεγάλο όφελος της λειτουργίας μιας online επιχείρησης είναι ότι είναι πάντα ανοιχτά. Για έναν έμπορο, μια επιχείρηση, έναν επαγγελματία είναι μια ευκαιρια για αύξηση των πωλήσεών τους. Για έναν πελάτη, είναι μια βολική και άμεσα διαθέσιμη επιλογή. Χωρίς περιορισμούς από τις ώρες εργασίας, οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Μειωμένο κόστος και χαμηλά έξοδα για επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου επωφελούνται από σημαντικά χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για επιπλέον προσωπικό πωλήσεων. Δεν απαιτείται να μισθώνει ένα φυσικό κατάστημα με όλα τα έξοδα που εκείνο έχει. Οι μόνες σημαντικές δαπάνες του ηλεκτρονικού εμπορίου πηγαίνουν στην αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων, οι οποίες όμως πληρώνονται από τον τελικό καταναλωτή. Ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις dropshipping είναι γνωστό ότι απολαμβάνουν ακόμα χαμηλότερες αρχικές απαιτήσεις επένδυσης.

E-shop: Διαχείριση αποθεμάτων και εξοικονόμηση πόρων

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη διαχείριση αποθεμάτων τους χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά εργαλεία για να επιταχύνουν τις διαδικασίες παραγγελίας, παράδοσης και πληρωμής. Η αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγγελίας και πληρωμών εξοικονομεί στις επιχειρήσεις λειτουργικά έξοδα, έξοδα διαχείρισης και έξοδα απογραφής. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την αποθήκη σας ανά κωδικό και να βλέπετε το υπόλοιπο των εμπορευμάτων σας. Αυτοματοποιημένη διαδικασία ελάχιστου αποθέματος με ειδοποίηση εξάντλησης αποθεμάτων για να μην μείνετε ποτέ χωρίς stock. Δυνατότητα προπαραγγελίας σε προϊόντα.

Γιατί είναι σημαντικό για μια μικρή εταιρεία να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι σημαντική για μια μικρή εταιρεία για διάφορους λόγους:

Διευρυμένη προσέγγιση πελατών

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπει στις μικρές εταιρείες να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό πέρα από τη φυσική τους τοποθεσία. Εξαλείφει τα γεωγραφικά εμπόδια και επιτρέπει την πρόσβαση σε πιθανούς πελάτες από οπουδήποτε στον κόσμο, διευρύνοντας σημαντικά την πελατειακή βάση.

Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο

Σε αντίθεση με ένα κατάστημα με σταθερό ωράριο λειτουργίας, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Αυτό παρέχει στους πελάτες την ευκολία να περιηγούνται και να κάνουν αγορές οποιαδήποτε στιγμή τους βολεύει, αυξάνοντας τις πιθανότητες να πραγματοποιήσουν πωλήσεις.

Αυξημένες ευκαιρίες πωλήσεων

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει πρόσθετα κανάλια πωλήσεων, επιτρέποντας στις μικρές εταιρείες να παράγουν έσοδα πέρα από το φυσικό τους κατάστημα. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν αγορές απευθείας μέσω του ιστότοπου, αυξάνοντας τις πιθανότητες μετατροπής και δημιουργώντας περισσότερες πωλήσεις.

Κόστος-αποτελεσματικότητα

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι συχνά πιο οικονομική σε σύγκριση με τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός φυσικού καταστήματος. Εξαλείφει δαπάνες όπως ενοίκιο, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και πρόσθετο προσωπικό, επιτρέποντας στις μικρές εταιρείες να κατανέμουν τους πόρους τους πιο αποτελεσματικά.

Μειωμένο κόστος μάρκετινγκ

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν ευκαιρίες για στοχευμένο μάρκετινγκ και διαφήμιση, τα οποία μπορεί να είναι πιο οικονομικά από τα παραδοσιακά κανάλια μάρκετινγκ. Οι μικρές εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και το μάρκετινγκ μέσω email για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους χωρίς να ξοδεύουν σημαντικά ποσά για διαφημίσεις.

Πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν πολύτιμα δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τις μικρές εταιρείες να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών, τις προτιμήσεις και τα μοτίβα αγορών. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των στρατηγικών μάρκετινγκ, τη βελτίωση προϊόντων ή υπηρεσιών και τη βελτιστοποίηση της συνολικής εμπειρίας πελατών.

Δημιουργία επωνυμίας και αφοσίωση πελατών

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί ως πλατφόρμα για την προβολή της ταυτότητας της επωνυμίας, των αξιών και των μοναδικών προσφορών μιας μικρής εταιρείας. Επιτρέπει εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις με πελάτες μέσω λειτουργιών όπως η ζωντανή συνομιλία ή η υποστήριξη μέσω email, ενισχύοντας την αφοσίωση και την αφοσίωση των πελατών.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απαραίτητη για να παραμείνει ανταγωνιστική. Πολλοί καταναλωτές προτιμούν την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών και οι μικρές εταιρείες που αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν διαδικτυακή παρουσία μπορεί να χάσουν δυνητικούς πελάτες από ανταγωνιστές που έχουν αγκαλιάσει το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επεκτασιμότητα και δυνατότητες ανάπτυξης

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει επεκτασιμότητα σε μικρές εταιρείες, καθώς μπορεί να χειριστεί μεγάλο αριθμό παραγγελιών και να εξυπηρετήσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων χωρίς σημαντικές αλλαγές στην υποδομή. Προσφέρει την ευελιξία να επεκτείνει τις προσφορές προϊόντων, να φτάσει σε νέες αγορές και να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών.

Συνολικά, η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπει στις μικρές εταιρείες να αξιοποιήσουν τις τεράστιες ευκαιρίες που παρουσιάζει η ψηφιακή αγορά. Βελτιώνει την ορατότητα, βελτιώνει την προσέγγιση των πελατών και παρέχει μια πλατφόρμα για ανάπτυξη και επιτυχία σε ένα επιχειρηματικό τοπίο ολοένα και πιο προσανατολισμένο στο διαδίκτυο.

Προσφορά ιστοσελίδας

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη δημιουργία e-shop

 

Καλέστε μας