Συντήρηση ιστοσελίδας WordPress

Μην αφήσετε την WordPress ιστοσελίδα σας να αργοπεθαίνει λόγω έλλειψης συντήρησης. Παρέχουμε ευέλικτες, φιλικές και επαγγελματικές υπηρεσίες συντήρησης WordPress ιστοσελίδων με οικονομικά πακέτα. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και εταιρείες στο εξωτερικό. Οι λύσεις μας συνοδεύονται από προσαρμόσιμα πακέτα συντήρησης ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες σταματούν να αποδίδουν λόγω έλλειψης τακτικών ενημερώσεων περιεχομένου. Αυτό ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα.Τα συστήματα λογισμικού που βασίζονται στο Διαδίκτυο δεν είναι ποτέ τέλεια. Υπάρχουν σφάλματα και παραλήψεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν χάκερ, αφήνοντας την ιστοσελίδα σας ενδεχομένως εκτός λειτουργίας μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Συντήρηση ιστοσελίδας WordPress

Ενημερώσεις Συστήματος CMS WordPress

Ενημερώνουμε τον πυρήνα του WordPress, τα εγκατεστημένα πρόσθετα και το θέμα εμφάνισης. Βεβαιωνόμαστε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, το επιλύουμε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση δημιουργούμε αυτόματα και μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικούς διακομιστές.Αυτό αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιηθούν τα πιο πρόσφατα αντίγραφα ασφαλείας για την επαναφορά της ιστοσελίδας σας.

Ασφάλεια

Παρακολουθούμε τις απειλές και τις επιθέσεις και ρυθμίζουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποτρέπουμε τις περισσότερες απειλές. Εκτελούμε διορθώσεις ασφαλείας  όποτε κρίνεται αναγκαίο. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης επαναφέρουμε τα αντίγραφα ασφαλείας.

Παρακολούθηση ιστότοπου

Σε καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία βάση πραγματοποιείται παρακολούθηση ζητημάτων ταχύτητας ιστότοπου, σφαλμάτων 404, σπασμένων συνδέσμων και διακοπής λειτουργίας ιστοσελίδας. Αυτό σας εξασφαλίζει βελτίωση της απόδοσης και υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

Θυμηθείτε πως:

Από την στιγμή που δημιουργηθεί και ξεκινήσει μια ιστοσελίδα, θα πρέπει να συντηρείται τακτικά για να διασφαλίζεται ότι παραμένει ασφαλής και ενημερωμένη. Τα προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν όταν οι ιστοσελίδες δεν συντηρούνται σε τακτική βάση. Μια ιστοσελίδα που δεν συντηρείται, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του καθώς επίσης και να επηρεάσει αρνητικά όλες τις προσπάθειες Internet μάρκετινγκ που πραγματοποιείτε.

Συντήρηση WordPress

Ασφαλές WordPress Πάντα Ενημερωμένο !

w

Επίλυση προβλημάτων

WordPress Backup

Η διαδικασία WordPress Backup απαιτείται να εκτελείται σε καθημερινή βάση. Ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας της ιστοσελίδας σας πρέπει να αποθηκεύεται καθημερινά.

Θυμηθείτε πως σε περιπτώσεις μεγάλων αλλαγών ή αναβαθμίσεων πυρήνα και προσθέτων, ενδέχεται να υπάρχουν ασυμβατότητες.

Εάν έχετε πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας, θα μπορείτε με ευκολία εσείς η ο τεχνικός σας να επαναφέρει την ιστοσελίδα σας σε προγενέστερη κατάσταση.

Σε περίπτωση που έχετε τεχνικές δυσκολίες καλό είναι να συμβουλευθείτε έναν επαγγελματία για την συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.

WordPress Forum - Ενεργή κοινότητα

Η κοινότητα του WordPress όπως είναι η ιστοσελίδα WordPress.org αποτελεί μια εξαιρετική πηγή γνώσεων για όλους όσους ασχολούνται ενεργά με το WordPress.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο forum και να αναζητήσετε λύσεις για δυσλειτουργίες προσθέτων και θεμάτων καθώς επίσης και ασυμβατότητες μεταξύ εκδόσεων του WordPress.

Εναλλακτικά μπορείτε να αναζητήσετε λύση στον κατασκευαστή του προσθέτου ή του θέματος εμφάνισης με επίσκεψη στον ιστότοπό του.

 

Server log files - Αρχεία καταγραφής διακομιστή

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ιστοσελίδα WordPress θα χρειαστεί να κάνετε έλεγχο στα αρχεία καταγραφής του server (log files).

Εκεί εμφανίζονται τα σφάλματα της ιστοσελίδας σας και είναι ένας τρόπος reverse engineering για την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζει η ιστοσελίδα σας.

Η συγκεκριμένη εργασία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις system administrator και πρόσβαση root στον server φιλοξενίας.

Εάν δεν διαθέτετε τις εξειδικευμένες αυτές γνώσεις καλό είναι να απευθυνθείτε στον sysadmin του παρόχου φιλοξενίας.

 

WordPress Database - Επιδιόρθωση - Αναβάθμιση βάσης δεδομένων

Κάποιες φορές η βάση δεδομένων της ιστοσελίδας σας WordPress ίσως χρειαστεί επιδιόρθωση. Αυτό συμβαίνει σε περιπτώσεις αναβάθμισης πυρήνα  και προσθέτων.

Το WordPress διαθέτει το δικό του εργαλείο επιδιόρθωσης της βάσης δεδομένων και το μόνο που χρειάζεται είναι να το ενεργοποιήσετε.

Θα χρειαστεί να προσθέσετε την παρακάτω σειρά στο αρχείο wp-config.php που βρίσκεται στον αρχικό κατάλογο της εγκατάστασης του συστήματος WordPress.

(‘WP_ALLOW_REPAIR’, true);

Αν νιώθετε άβολα ή χρειάζεστε βοήθεια από εξειδικευμένο τεχνικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη συντήρηση της εταιρικής ιστοσελίδας WordPress

 

Call Now ButtonΚαλέστε μας