Συντήρηση ιστοσελίδας WordPress

Μην αφήσετε την WordPress ιστοσελίδα σας να αργοπεθαίνει λόγω έλλειψης συντήρησης. Παρέχουμε ευέλικτες, φιλικές και επαγγελματικές υπηρεσίες συντήρησης WordPress ιστοσελίδων με οικονομικά πακέτα. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και εταιρείες στο εξωτερικό. Οι λύσεις μας συνοδεύονται από προσαρμόσιμα πακέτα συντήρησης ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες σταματούν να αποδίδουν λόγω έλλειψης τακτικών ενημερώσεων περιεχομένου. Αυτό ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα.Τα συστήματα λογισμικού που βασίζονται στο Διαδίκτυο δεν είναι ποτέ τέλεια. Υπάρχουν σφάλματα και παραλήψεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν χάκερ, αφήνοντας την ιστοσελίδα σας ενδεχομένως εκτός λειτουργίας μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Συντήρηση ιστοσελίδας WordPress

Ενημερώσεις Συστήματος CMS WordPress

Ενημερώνουμε τον πυρήνα του WordPress, τα εγκατεστημένα πρόσθετα και το θέμα εμφάνισης. Βεβαιωνόμαστε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, το επιλύουμε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση δημιουργούμε αυτόματα και μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικούς διακομιστές.Αυτό αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιηθούν τα πιο πρόσφατα αντίγραφα ασφαλείας για την επαναφορά της ιστοσελίδας σας.

Ασφάλεια

Παρακολουθούμε τις απειλές και τις επιθέσεις και ρυθμίζουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποτρέπουμε τις περισσότερες απειλές. Εκτελούμε διορθώσεις ασφαλείας  όποτε κρίνεται αναγκαίο. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης επαναφέρουμε τα αντίγραφα ασφαλείας.

Παρακολούθηση ιστότοπου

Σε καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία βάση πραγματοποιείται παρακολούθηση ζητημάτων ταχύτητας ιστότοπου, σφαλμάτων 404, σπασμένων συνδέσμων και διακοπής λειτουργίας ιστοσελίδας. Αυτό σας εξασφαλίζει βελτίωση της απόδοσης και υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

Θυμηθείτε πως:

Από την στιγμή που δημιουργηθεί και ξεκινήσει μια ιστοσελίδα, θα πρέπει να συντηρείται τακτικά για να διασφαλίζεται ότι παραμένει ασφαλής και ενημερωμένη. Τα προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν όταν οι ιστοσελίδες δεν συντηρούνται σε τακτική βάση. Μια ιστοσελίδα που δεν συντηρείται, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του καθώς επίσης και να επηρεάσει αρνητικά όλες τις προσπάθειες Internet μάρκετινγκ που πραγματοποιείτε.

Συντήρηση WordPress

Ασφαλές WordPress Πάντα Ενημερωμένο !

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη συντήρηση της εταιρικής ιστοσελίδας WordPress