Κατασκευή e-shop

Ιστοσελίδα Eshop

⇒Υπηρεσίες Σχεδίασης & Ανάπτυξης ιστοσελίδων Eshop

Η σχεδίαση και ανάπτυξη Eshop έχει γίνει πράγματι μια επένδυση για την επιχείρησή σας και το κατάστημα λιανικής που διαθέτετε. Το eshop στις μέρες μας είναι αναγκαιότητα και όχι απλά ένα μέσο προβολής της επιχείρησής σας. Στην DIR προσφέρουμε αποτελεσματικές και πρωτοπόρες λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Στους κύκλους των επιχειρήσεων οι ειδικοί σημειώνουν  ότι αν δεν είστε online, δεν υπάρχετε σαν επιχείρηση και καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε. Οι επιχειρήσεις λιανικής θα πρέπει να κατανοήσουν πως εάν δεν διαθέτουν ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, η επιχείρησή τους είναι εκτός ανταγωνισμού και  για πολλούς πελάτες, ανέφικτο να την βρουν και να πραγματοποιήσουν αγορές.

Eshop ιστοσελίδα 100% φιλική σε όλες τις συσκευές

Έχοντας έντονη αγάπη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και Eshop, παραμένουμε ενήμεροι στις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε παραγωγικά αποτελέσματα. Δημιουργούμε ιστοσελίδες eshop για την αποτελεσματική προβολή του εμπορικού σας σήματος, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αναγνώριση του brand σας καθώς επίσης και πωλήσεις μέσω διαδικτύου. 

Εξυπηρετούμε όλες τις επιχειρήσεις εμπορίου Χονδρικής και Λιανικής πώλησης με πλατφόρμες ειδικά σχεδιασμένες για ηλεκτρονικό εμπόριο:

  • B2B (BUSINESS TO BUSINESS)
  • B2C (BUSINESS TO CUSTOMER)

 

Αύξηση Online Πωλήσεων σε παγκόσμια κλίμακα

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, οι διαδικτυακές πωλήσεις των online καταστημάτων αυξήθηκαν κατακόρυφα. Οι πωλήσεις και τα κέρδη τους σημείωσαν ρεκόρ. Αλλά δεν είναι μόνο οι μεγάλες εταιρείες που επωφελούνται από την αυξημένη όρεξη των καταναλωτών για online αγορές. Ακόμα και μικρές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο βλέπουν διπλά και τριπλά κέρδη.  Δηλαδή αύξηση στα έσοδα από το ηλεκτρονικό εμπόριο σε σύγκριση με κάθε προηγούμενο έτος. Τι κοινό όμως έχουν αυτές οι εταιρείες; Έχουν σχεδιάσει τους ιστότοπούς τους με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατάλληλα και βελτιστοποιημένα για τη μετατροπή των πελατών τους. Και αυτό το πετυχαίνουν κάθε μέρα. Εσείς θέλετε να συμμετάσχετε στον αυξανόμενο αριθμό λιανοπωλητών που ξεπέρασαν συνεχώς τους ετήσιους στόχους τους για το ηλεκτρονικό εμπόριο και μεγιστοποίησαν τα κέρδη τους από αυτό; 

Διαβάστε επίσης : Προώθηση ιστοσελίδας SEO

100% Responsive web design

Όταν το 50% των καταναλωτών ολοκληρώνουν τη διαδικασία αγοράς τους από smartphone, θα χάσετε πολλές πωλήσεις εάν το site σας δεν είναι φιλικός προς κινητά. Μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ανταποκρίνεται και είναι mobile friendly, διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες από όλες τις συσκευές έχουν εξίσου άριστη εμπειρία στην ιστοσελίδα Eshop της εταιρείας σας χωρίς περιορισμούς.

~

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές των πελατών σας παραμένουν ασφαλείς με τεχνολογίες κρυπτογράφισης SSL

T

SEO Friendly

E-Shop φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης με δομημένα δεδομένα Schema data. Αυτό σας εξασφαλίζει πως η ιστοσελίδα του eshop σας θα εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Tα προϊόντα του eshop σας πρέπει να αναγνωρίζονται ως “προϊόντα” από τις μηχανές αναζήτησης και να εμφανίζεται η τιμή και η διαθεσιμότητα τους σε αναζητήσεις πελατών σας. Πολλές φορές αυτό δεν συμβαίνει και δυστυχώς οι μηχανές αναζήτησης δεν καταλαβαίνουν την ύπαρξη προϊόντων στη σελίδα eshop που διαθέτετε. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλή επισκεψιμότητα και ελάχιστες μετατροπές γιαυτό πρέπει να προσέξετε ποιος θα φτιάξει το eshop σας.

Προσφορά ιστοσελίδας

Εμπειρία χρήστη (User Experience)

Η ιστοσελίδα eshop που έχετε ζητά από τους καταναλωτές να ολοκληρώσουν την αγορά τους και, στη συνέχεια, να ψωνίσουν περισσότερα. Τι προτρέπει όμως αυτή την αίσθηση της ικανοποίησης του χρήστη και τον οδηγεί στο επόμενο επίπεδο; Μα σαφώς η λεγόμενη καλή εμπειρία χρήστη (UX). Το User Experience διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι μόνο λειτουργικός, αλλά υψηλής αισθητικής, αξιόπιστος, φιλικός προς το χρήστη και εύκολος στην πλοήγηση. Αυτοί οι παράγοντες αποκαλύπτουν την ευχαρίστηση της αλληλεπίδρασης με το site σας και κάνουν τους επισκέπτες να μείνουν περισσότερο και να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα.

 

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη δημιουργία ιστοσελίδας eshop

 

Call Now ButtonΚαλέστε μας