Τεχνικός έλεγχος ιστοσελίδας

Τεχνικός έλεγχος ιστοσελίδας – βελτίωση απόδοσης 

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο για την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Γνωρίζετε πως η online παρουσία της εταιρείας σας πρέπει να είναι ισχυρή ενάντια στον ανταγωνισμό. Μπορεί να υπάρχουν βασικά ζητήματα που κρατούν την ιστοσελίδα σας σε χαμηλά επίπεδα από τον ανταγωνισμό της αγοράς. Ένας τεχνικός έλεγχος στην ιστοσελίδα σας, προσδιορίζει αυτά τα προβλήματα και σας παρέχει οδηγίες για το τι χρειάζεται για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα.

Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποτελεί και αυτό ένα βασικό στοιχείο για την σωστή απόδοση της. Ένας ολοκληρωμένος έλεγχος του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας θα σας υποδείξει τα λάθη και τις παραλήψεις.

Social Media λογαριασμοί

Αντίστοιχα θα πρέπει να ελεγχθούν και όλοι οι social media λογαριασμοί της επωνυμίας σας για λάθη και παραλήψεις.

Τεχνικός έλεγχος

Ένας ολοκληρωμένος τεχνικός έλεγχος της ιστοσελίδας σας, θα σας δώσει τα φώτα για να βάλετε την ιστοσελίδα σας στο σωστό δρόμο με την επίλυση όλων των τεχνικών προβλημάτων. Αντίστοιχα ένας τεχνικός έλεγχος SEO είναι απαραίτητος για να λάβετε μια βαθύτερη εκτίμηση σχετικά με τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας έναντι του ανταγωνισμού. Θυμηθείτε πως η ιστοσελίδα σας αποτελεί την online παρουσία της εταιρείας σας στο Internet.

Ανάλυση Αναφορών

Θυμηθείτε πως οι αναφορές από άλλες ιστοσελίδες προς τη δική σας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα. Από την ανάλυση αναφορών online προς την ιστοσελίδα σας μπορούμε να εκτιμήσουμε τη δυναμική της. Επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας έχει υποβληθεί με τον σωστό τρόπο στις μηχανές αναζήτησης και μπορεί εύκολα να βρεθεί από αυτές και κατά συνέπεια από τους ίδιους τους πελάτες σας.

Εργαλεία webmaster Google Bing Yandex

Ένας ολοκληρωμένος τεχνικός έλεγχος δεν μπορεί να παραλείψει τις αναφορές από τα εργαλεία webmaster των μηχανών αναζήτησης. Θα εξετάσουμε διεξοδικά τον ιστότοπό σας, ξεκινώντας από το Google Analytics και τα Εργαλεία webmaster της Google, Bing και Yandex. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να δούμε αν υπάρχουν αιτίες ανησυχίας σχετικά με το κομμάτι της ανίχνευσης της ιστοσελίδας σας. Στη συνέχεια, θα ρίξουμε μια ματιά στην ιστοσελίδα σας για να επαληθεύσουμε ότι χτίστηκε σωστά χρησιμοποιώντας τις σωστές ετικέτες τίτλου και τις κατάλληλες Μέτα – περιγραφές.

Ένας ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των παραπάνω θα σας υποδείξει τρόπους και ενέργειες για τη βελτίωση της ιστοσελίδας σας και της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο.

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τον τεχνικό έλεγχο της ιστοσελίδας σας

 

Call Now ButtonΚαλέστε μας