Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Σας διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας απολαμβάνει κορυφαία απόδοση και ασφάλεια, κάθε μέρα όλες τις ώρες. Καθημερινά εμφανίζονται μοναδικές ανάγκες για την επιχείρησή σας και την ιστοσελίδα σας. Δουλειά μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη όπου χρειάζεται.

Μήπως ο ιστότοπός σας μοιάζει αργός ή δεν λειτουργεί σωστά το τελευταίο διάστημα; Μήπως έχετε εγκαταστήσει πολλά πρόσθετα στην ιστοσελίδα σας που χρειάζονται ενημέρωση; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Η μεγιστοποίηση της επιτυχίας σας σε αυτόν τον κόσμο έχει να κάνει με το πόσο καλά αναγνωρίζετε, προβλέπετε και αντιδράτε στις επερχόμενες αλλαγές. Αυτό ισχύει προσωπικά, επαγγελματικά και κατ ‘επέκταση, με την ιστοσελίδα σας και την διαδικτυακή σας επιχείρηση. Το Διαδίκτυο είναι ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο μέρος που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Καθημερινά ιστοσελίδες παραβιάζονται. Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας, είναι το νούμερο ένα στη λίστα μας. Παρακολουθούμε τακτικά τον ιστότοπό σας για τυχόν απειλές και εντοπίζουμε τυχόν ευπάθειες.

web site support wordpress

Τι κερδίζετε

  • Λειτουργία ιστοσελίδων χωρίς προβλήματα
  • Αναβάθμιση πυρήνα συστήματος στις τελευταίες εκδόσεις
  • Προσθήκη υλικού όπως Φωτογραφίες κείμενα, βίντεο στην ιστοσελίδα σας
  • Αλλαγές εικαστικών ιστοσελίδας, βελτίωση εμφάνισης
  • Βελτίωση UX για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης & μετατροπών
  • Αλλαγή – μετατροπή ιστοσελίδας σε ηλεκτρονικό κατάστημα όταν κρίνεται αναγκαίο
  • Ασφάλεια και καλύτερη απόδοση ιστοσελίδας
  • Βελτιωμένη κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης
  • Δωρεάν έλεγχο SEO
  • Άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση προβλημάτων

Τεχνική υποστήριξη και διαχείριση υποδομών ιστοσελίδας

Διαχειριζόμαστε τις υποδομές φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας με στόχο την υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο είστε ελεύθεροι να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Σας παρέχουμε πλήρη πακέτα Managed Hosting σε shared, VPS ή Dedicated περιβάλλον φιλοξενίας.

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων

Με σεβασμό και υπευθυνότητα σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων για κάθε δικτυακό τόπο.

Αντιμετωπίζουμε με σιγουριά όλα τα προβλήματα τεχνικής φύσεως εξασφαλίζοντάς σας την απρόσκοπτη λειτουργία του web site σας.

Υποστηρίζουμε όλες τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σε ιστοσελίδες από τις πιο απλές έως τις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι δεδομένη. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν ζωντανή απόδειξη για την ποιότητα και την συνέπεια των υπηρεσιών μας.

Δείτε επιπλέον τις υπηρεσίες συντήρησης και παρακολούθησης ιστοσελίδας που προσφέρουμε.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και πολύτιμες συμβουλές σε Project κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου.

 

Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη

  • Εταιρικών ιστοσελίδων
  • Δυναμικών Ιστοσελίδων
  • Εταιρικών και δημοσιογραφικών Blog
  • E-shop
  • Ανανέωση περιεχομένου ιστοσελίδας
  • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (Backup) Ιστοσελίδας και βάσεων δεδομένων
  • Εκπαίδευση χρήσης ιστοσελίδας 
Backup ιστοσελίδας

Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επιδιόρθωση της ιστοσελίδας σας θα χρειαστεί να έχετε πλήρες backup.

Σας συμβουλεύουμε να παίρνετε πλήρες backup σε καθημερινή βάση ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε την ιστοσελίδα σας σε προγενέστερη έκδοση.

Να θυμάστε ότι ένα αντίγραφο ασφαλείας της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητο ακόμα και πριν πραγματοποιήσετε μεγάλες αλλαγές.

Εάν έχετε δυσκολίες με τις τεχνικές εργασίες της ιστοσελίδας σας, καλό είναι να εξετάσετε το ενδεχόμενο συνεργασίας με επαγγελματίες του κλάδου, 

t

Αναβαθμίσεις Linux Server

d

DNS Servers

Database Servers

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ιστοσελίδα σας;

Ευκαιρία να επιλυθούν άμεσα και για πάντα !

Οι επισκέπτες καθώς και οι μηχανές αναζήτησης επιθυμούν να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ξανά και ξανά εάν ενημερώνεται συχνά. Είτε πρόκειται για μια απλή ιστοσελίδα που προσφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες που σχετίζονται με την εταιρεία σας, είτε για μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου με εκατοντάδες προϊόντα. Οι επισκέπτες, οι πελάτες σας και οι συνεργάτες σας θέλουν πάντα να δουν νέα πράγματα, νέες συμβουλές και περισσότερα προϊόντα. Τα ολοκληρωμένα πακέτα τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων που προσφέρουμε σας εγγυώνται τα βέλτιστα αποτελέσματα. 

 

Καλέστε μας