Δημιουργία QR code καταλόγου και ιστοσελίδας εφαρμογής

Δημιούργησε σήμερα QR code για την επιχείρησή σου ώστε να μπορείς με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας να παρέχεις όλα σου τα έντυπα σε ηλεκτρονική μορφή. Το QR code οι πελάτες σου και οι συνεργάτες σου το σκανάρουν με το κινητό τους και ανακατευθύνονται στην ιστοσελίδα που εσύ θες, στο λινκ που εσύ επιθυμείς. Έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν αρχεία ή ψηφιακούς καταλόγους, να πραγματοποιούν αγορές, να κλείνουν ραντεβού, να πραγματοποιούν κρατήσεις. Οι εφαρμογές με το QR Code είναι πραγματικά απεριόριστες.

Συνδυάζοντας το QR Code με web ή mobile εφαρμογή ή εναλλακτικά ιστοσελίδας κινητού, καταλόγου και eshop, οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα δίνουν αξία στην επιχείρησή σου.

Τι είναι το QR code;

Ο κωδικός QR σημαίνει κωδικός γρήγορης απόκρισης. Είναι ένας δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας που μπορεί να διαβαστεί από έναν σαρωτή κωδικών QR ή ένα smartphone με κάμερα. Ο κώδικας αποτελείται από μαύρα τετράγωνα διατεταγμένα σε λευκό φόντο και περιέχει πληροφορίες που μπορούν να σαρωθούν και να διαβαστούν γρήγορα και εύκολα.

Οι κωδικοί QR αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά το 1994 από την Denso Wave, έναν ιαπωνικό κατασκευαστή ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση οχημάτων κατά τη διαδικασία κατασκευής, αλλά η χρήση τους επεκτάθηκε γρήγορα για να συμπεριλάβει και άλλες εφαρμογές, όπως η διαχείριση αποθεμάτων και η παρακολούθηση προϊόντων.

Σήμερα, οι κωδικοί QR χρησιμοποιούνται συνήθως για ένα ευρύ φάσμα σκοπών, όπως η καθοδήγηση των χρηστών σε έναν ιστότοπο, η κοινή χρήση στοιχείων επικοινωνίας, η πραγματοποίηση πληρωμών ή η παροχή πληροφοριών προϊόντος. Συχνά χρησιμοποιούνται στη διαφήμιση, το μάρκετινγκ και άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές, καθώς και για προσωπική χρήση.

Για δημιουργία QR Code και web εφαρμογής καλέστε μας 2106632266  6934469804

Διαβάστε επίσης:

Content Marketing ή αλλιώς Marketing Περιεχομένου

Social Media Marketing

Ανανέωση Περιεχομένου Ιστοσελίδας

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

 

 

Που απευθύνεται το QR Code

Το QR code απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν πληροφόρηση στους πελάτες και συνεργάτες τους με ηλεκτρονικό τρόπο ανέπαφα. Κάποια παραδείγματα που προκύπτουν από την εμπειρία μας και τα έργα υλοποίησης εως τώρα είναι:

 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης
 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για ξενοδοχεία
 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για εστιατόρια
 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για καφετέριες
 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για Delivery
 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για ελεύθερους επαγγελματίες
 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για εταιρείες παροχής υπηρεσιών
 • Ψηφιακοί Κατάλογοι με QR Code για επιχειρήσεις λιανικής
 • Pdf Αρχεία
 • Pdf Βιβλία
 • Pdf Προσπέκτους
 • Pdf Εγχειρίδια χρήσης
 • Έντυπα μέσα σε ηλεκτρονική μορφή
 • Προβολή Video
 • vcards

 

 

 

local seo

Ποιά η χρησιμότητα του QR code για τις επιχειρήσεις;

Οι κωδικοί QR μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμοι για εταιρείες για διάφορους λόγους: Μάρκετινγκ και διαφήμιση:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καμπάνιες μάρκετινγκ και διαφήμισης για να κατευθύνουν τους καταναλωτές στον ιστότοπο μιας εταιρείας, στα προφίλ κοινωνικών μέσων ή σε προωθητικές προσφορές.

Τοποθέτηση QR code σε συσκευασίες προϊόντων, αφίσες, διαφημιστικές πινακίδες

Μπορούν να τοποθετηθούν σε συσκευασίες προϊόντων, αφίσες, διαφημιστικές πινακίδες και άλλα υλικά μάρκετινγκ για να διευκολύνουν τους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες. Πληροφορίες προϊόντος: Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να παρέχουν στους πελάτες πληροφορίες προϊόντων, όπως διατροφικές πληροφορίες, εγχειρίδια προϊόντων ή κριτικές πελατών. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εταιρείες που πωλούν προϊόντα με πολύπλοκα χαρακτηριστικά ή απαιτούν λεπτομερείς οδηγίες.

Πληρωμή:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν γρήγορα και εύκολα αγορές χωρίς να χρειάζονται μετρητά ή πιστωτικές κάρτες. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν τους πόρους να αποδεχτούν τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής.

Διαχείριση αποθέματος:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση του αποθέματος και τον εξορθολογισμό της αλυσίδας εφοδιασμού. Οι εταιρείες μπορούν να επισυνάψουν κωδικούς QR σε προϊόντα ή κοντέινερ αποστολής για να τα παρακολουθήσουν καθώς κινούνται στη διαδικασία διανομής.

Συλλογή δεδομένων:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή δεδομένων πελατών, όπως διευθύνσεις email ή στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να συλλέγουν σχόλια από πελάτες ή να διεξάγουν έρευνες.

Εν κατακλείδι, οι κωδικοί QR μπορούν να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για εταιρείες που θέλουν να βελτιώσουν το μάρκετινγκ, να εξορθολογίσουν τις δραστηριότητές τους και να προσφέρουν στους πελάτες καλύτερη εμπειρία.

Πως τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το QR code

Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR με διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών και να βελτιώσουν τη λειτουργική τους αποτελεσματικότητα. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Check-in χωρίς επαφή:

Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR για να προσφέρουν στους επισκέπτες μια εμπειρία ανέπαφου check-in. Οι επισκέπτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια φόρμα check-in μέσω κινητού τηλεφώνου, η οποία μπορεί να συμπληρωθεί στη δική τους συσκευή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του χρόνου αναμονής και στην ελαχιστοποίηση της επαφής μεταξύ του προσωπικού και των επισκεπτών.

Εικονικές περιηγήσεις:

Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR για να παρέχουν στους επισκέπτες εικονικές περιηγήσεις στο κατάλυμα ή συγκεκριμένες ανέσεις, όπως το σπα ή το γυμναστήριο. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους επισκέπτες που δεν μπορούν να επισκεφθούν το κατάλυμα αυτοπροσώπως πριν κάνουν κράτηση.

Μενού και υπηρεσίες:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν στους επισκέπτες ψηφιακά μενού και πληροφορίες υπηρεσιών. Οι επισκέπτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να προβάλουν μενού, επιλογές υπηρεσίας δωματίου ή περιποιήσεις σπα, χωρίς να χρειάζονται έντυπο υλικό.

Πληροφορίες δωματίου:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν στους επισκέπτες πληροφορίες σχετικά με το δωμάτιό τους, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης των ανέσεων του δωματίου, όπως η τηλεόραση ή ο θερμοστάτης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών και να μειώσει την ανάγκη υποστήριξης από το προσωπικό.

Προγράμματα αφοσίωσης:

Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να εγγραφούν σε προγράμματα επιβράβευσης ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε ανταμοιβές. Οι επισκέπτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να εγγραφούν στο πρόγραμμα ή να παρακολουθήσουν τους πόντους ανταμοιβής τους.

Εν κατακλείδι, οι κωδικοί QR μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για ξενοδοχεία που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών, να εξορθολογίσουν τις λειτουργίες και να μειώσουν την επαφή μεταξύ προσωπικού και επισκεπτών.

Πως τα εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το QR code

Τα εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR με διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών και να βελτιώσουν τις λειτουργίες. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Ανεπαφα μενού:

Τα εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να παρέχουν στους επισκέπτες μενού ανέπαφων. Οι επισκέπτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να δουν το μενού στη δική τους συσκευή, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της επαφής μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού.

Παραγγελία και πληρωμή:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να κάνουν παραγγελίες και να πραγματοποιούν πληρωμές απευθείας από τη δική τους συσκευή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του χρόνου αναμονής και στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών.

Κρατήσεις και λίστες αναμονής:

Τα εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να κάνουν κρατήσεις ή να εγγραφούν σε λίστες αναμονής. Οι επισκέπτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να δουν τις διαθέσιμες κρατήσεις ή να προσθέσουν το όνομά τους σε μια λίστα αναμονής, χωρίς να χρειάζονται βοήθεια από το προσωπικό.

Προσφορές και προγράμματα επιβράβευσης:

Τα εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να παρέχουν στους επισκέπτες προσφορές ή να τους επιτρέπουν να εγγραφούν σε προγράμματα επιβράβευσης. Οι επισκέπτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να αποκτήσουν πρόσβαση σε προωθητικές προσφορές ή να εγγραφούν στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Πληροφορίες αλλεργιογόνων και θρεπτικών στοιχείων:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν στους επισκέπτες πληροφορίες αλλεργιογόνων και διατροφικών στοιχείων σχετικά με τα στοιχεία του μενού. Οι επισκέπτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να δουν πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα συστατικά ή θρεπτικό περιεχόμενο.

Εν κατακλείδι, οι κωδικοί QR μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εστιατόρια που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών, να μειώσουν τους χρόνους αναμονής και να ενισχύσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ. Παρέχοντας στους επισκέπτες μια ανέπαφη εμπειρία και πρόσβαση σε πληροφορίες στα χέρια τους, τα εστιατόρια μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο βολική και ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Πως οι καφετέριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το QR code

Οι καφετέριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR με διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών και να βελτιώσουν τις λειτουργίες. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Παραγγελία μέσω κινητού τηλεφώνου:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να κάνουν παραγγελίες από κινητά. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα παραγγελιών για κινητά, να υποβάλουν την παραγγελία τους και να πληρώσουν για την αγορά τους όλα από τη δική τους συσκευή.

Προγράμματα αφοσίωσης:

Οι καφετέριες μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να επιτρέπουν στους πελάτες να εγγραφούν σε προγράμματα επιβράβευσης ή να παρακολουθούν τους πόντους ανταμοιβής τους. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να εγγραφούν στο πρόγραμμα ή να παρακολουθήσουν τους πόντους ανταμοιβής τους.

Προσφορές και εκπτώσεις:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν στους πελάτες προωθητικές προσφορές ή εκπτώσεις. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να αποκτήσουν πρόσβαση στον κωδικό προσφοράς ή έκπτωσης, τον οποίο στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την αγορά τους.

Διατροφικές πληροφορίες:

Οι καφετέριες μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να παρέχουν στους πελάτες διατροφικές πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία του μενού. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να δουν πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα συστατικά ή θρεπτικό περιεχόμενο.

Μενού και ειδικές προσφορές στο κατάστημα:

Οι κωδικοί QR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμφάνιση μενού και ειδικών προϊόντων στο κατάστημα. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να αποκτήσουν πρόσβαση στο μενού ή να δουν πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές.

Εν κατακλείδι, οι κωδικοί QR μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για καφετέριες που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών, να μειώσουν τους χρόνους αναμονής και να ενισχύσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ. Παρέχοντας στους πελάτες μια ανέπαφη εμπειρία και πρόσβαση σε πληροφορίες στα χέρια τους, τα καφενεία μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο βολική και ευχάριστη εμπειρία για τους πελάτες τους.

Πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το QR code

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR με διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν τη ροή εργασίας τους και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Επαγγελματικές κάρτες:

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR στις επαγγελματικές τους κάρτες για να διευκολύνουν τους πιθανούς πελάτες να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας ή στο χαρτοφυλάκιό τους. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό QR με το smartphone τους για να δουν τον ιστότοπο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα προφίλ κοινωνικών μέσων του ελεύθερου επαγγελματία.

Χαρτοφυλάκιο και βιογραφικό:

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR στο βιογραφικό τους ή στο χαρτοφυλάκιό τους για να επιτρέψουν σε πιθανούς πελάτες ή εργοδότες να έχουν πρόσβαση στα δείγματα εργασίας ή στο βιογραφικό τους. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό QR για να δουν τα δείγματα εργασίας, τα προσόντα και την εμπειρία του ελεύθερου επαγγελματία.

Πληρωμή:

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR για να δέχονται πληρωμές από πελάτες. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό QR με το smartphone τους για να πραγματοποιήσουν μια πληρωμή μέσω μιας πλατφόρμας ψηφιακών πληρωμών, όπως το PayPal ή το Venmo. Υλικό μάρκετινγκ: Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κωδικούς QR σε υλικό μάρκετινγκ, όπως φυλλάδια ή φυλλάδια, για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους ή στα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό QR για να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπο του ελεύθερου επαγγελματία ή στις σελίδες κοινωνικών μέσων.

Προώθηση εκδηλώσεων:

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιούν κωδικούς QR για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους σε εκδηλώσεις, όπως εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις δικτύωσης. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό QR για να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπο ή το χαρτοφυλάκιο του ελεύθερου επαγγελματία, διευκολύνοντάς τους να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες του ελεύθερου επαγγελματία.

Εν κατακλείδι, οι κωδικοί QR μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ελεύθερους επαγγελματίες για να βελτιώσουν τη ροή εργασίας τους, να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους και να διευκολύνουν τους πελάτες να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες τους. Χρησιμοποιώντας κωδικούς QR, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο βολική και απρόσκοπτη εμπειρία για τους πελάτες τους, η οποία μπορεί να τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για την δημιουργία QR Code καταλόγου και QR code εφαρμογής για την επιχείρησής σας

Call Now ButtonΚαλέστε μας