Κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου

Κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου – Do it your self

Είστε έτοιμοι να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα μόνοι σας;

Πιστεύετε ότι η λύση κατασκευής ιστοσελίδας μόνος μου, είναι αυτή που πραγματικά ψάχνετε;

Είμαστε δίπλα σας να σας υποστηρίξουμε.

Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία κατασκευής ιστοσελίδων, καθώς επίσης και το domain name της επιθυμίας σας όπως και το πακέτο Hosting.

Κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου

Τι χρειάζεται για την κατασκευή ιστοσελίδας

Για το μικρό ή μεγάλο Project κατασκευής ιστοσελίδας μόνος μου, απαιτείται χρόνος, μεράκι, υπομονή και κάποιες γνώσεις στον τομέα της πληροφορικής.

Απαραίτητα χρειάζεστε:

  • Domain Name
  • SSL
  • Πακέτο φιλοξενίας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας
  • Σωστό σχεδιασμό φιλικό προς τον χρήστη της ιστοσελίδας (κατά προτίμηση Responsive για να λειτουργεί όλες τις συσκευές και πρωτίστως σε κινητά)
  • Επιλογή αρχιτεκτονικής και κώδικα (πχ WordPress, Drupal, Joomla, php, jQuery, css, html, bootstrap κα)
  • Κείμενα, εικόνες, Video

Εάν έχετε καταλήξει σε όλα τα παραπάνω τότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας μόνος μου

Domain Names κατοχύρωση

Το κόστος για το Project κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου είναι σαφώς πολύ χαμηλό. Θα χρειαστεί να πληρώσετε ελάχιστα χρήματα για την Αγορά του Domain Name .Τα Domain name ξεκινούν από 10 ευρώ + ΦΠΑ ανά έτος για καταλήξεις .eu δηλαδή 12,40 με ΦΠΑ . Για τα .com domain το κόστος ανέρχεται σε 12 + ΦΠΑ ανά έτος δηλαδή 14,88 με ΦΠΑ. Τα .gr domain κοστίζουν 24,60 + ΦΠΑ δηλαδή 30,50 με ΦΠΑ για 2 έτη και όχι για ένα όπως τα προαναφερθέντα eu και com. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες καταλήξεις για domain name που μπορείτε να επιλέξετε για να κατοχυρώσετε.

⇒ Συμβουλή

Το domain name που θα κατοχυρώσετε θα είναι αυτό που θα συνοδεύει την ιστοσελίδα σας για πάντα. Γι’ αυτό προσοχή στην επιλογή του. Πολλές φορές οι τιμές των domain name για τον πρώτο χρόνο είναι υπερβολικά χαμηλές. Το επόμενο όμως έτος για την ανανέωση ίσως σας ζητηθούν περισσότερα χρήματα. Γι’ αυτό προσοχή. Κατοχυρώστε το domain name που επιθυμείτε για περισσότερα χρόνια ώστε να μην το έχετε άγχος. Εάν το domain name σας λήξει, αυτομάτως:

  • παύει να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας και παύουν να λειτουργούν τα email σας που είναι συνδεδεμένα με το domain name.

Πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας

Το πακέτο φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας πρέπει να επιλεχθεί προσεκτικά. Στην αρχή ίσως η ιστοσελίδα σας δεν έχει επισκεψιμότητα και ένα φθηνό πακέτο φιλοξενίας που έχετε επιλέξει να μην σας δημιουργεί πρόβλημα. Όταν όμως η ιστοσελίδα σας αποκτήσει ορμή και αρχίσει να έχει υψηλή επισκεψιμότητα τότε χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας με υψηλούς πόρους και διαθεσιμότητα.

⇒ Συμβουλή

Προσοχή στην αγορά φθηνών πακέτων φιλοξενίας. Τα φθηνά πακέτα φιλοξενίας είναι αναξιόπιστα διότι λειτουργούν σε διακομιστές οι οποίοι είναι υπερφορτωμένοι με χιλιάδες ιστοσελίδες. Αποτέλεσμα αυτού είναι η καθυστέρηση εμφάνισης της ιστοσελίδας σας και η παύση λειτουργίας της σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια θέλετε !

Δευτέρα – Παρασκευή:  08:30 – 21:30

Σάββατο: 09:00 – 17:00

Κυριακή: 09:00 – 17:00

Τηλέφωνo: 2106632266  Κιν. 6934469804

Digital Agency Athens Greece

 

 

 

Call Now ButtonΚαλέστε μας