Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου επειδή προσφέρει έναν οικονομικά αποδοτικό, βολικό και προσιτό τρόπο προσέγγισης ενός ευρύτερου κοινού. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει την δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων και παροχής εξατομικευμένης εμπειρίας αγορών στους πελάτες.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), είναι σημαντικό για διάφορους λόγους:

Προσβασιμότητα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπει στους πελάτες να ψωνίζουν από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Δεν περιορίζεται από την τοποθεσία ή τις ώρες λειτουργίας ενός φυσικού καταστήματος. Αυτό διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν αγορές όποτε θέλουν, χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από τα σπίτια ή τα γραφεία τους.

Οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εξαλείφει την ανάγκη για φυσική βιτρίνα και μειώνει τα γενικά έξοδα που σχετίζονται με τη λειτουργία ενός παραδοσιακού καταστήματος λιανικής. Αυτό περιλαμβάνει δαπάνες όπως ενοίκιο, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και μισθούς προσωπικού. Ως αποτέλεσμα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να προσφέρουν προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές και να έχουν κέρδος.

Ευρύτερη εμβέλεια, μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επεκτείνουν την εμβέλειά τους πέρα από την τοπική τους κοινότητα σε ένα παγκόσμιο κοινό. Αυτό μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις και τα έσοδα, ειδικά για εξειδικευμένα ή εξειδικευμένα προϊόντα που ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμα σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές.

Εξατομίκευση

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία για να εξατομικεύσει την εμπειρία αγορών για τους πελάτες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προτάσεις που βασίζονται σε προηγούμενες αγορές, στοχευμένες προσφορές και εκπτώσεις και εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων.

Ευκολία

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπει στους πελάτες να συγκρίνουν προϊόντα και τιμές, να διαβάζουν κριτικές και να κάνουν αγορές με λίγα μόνο κλικ. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια σε σύγκριση με την φυσική επίσκεψη σε πολλά καταστήματα και τη διεξαγωγή έρευνας.

Θέλετε το δικό σας e-shop;

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη δημιουργία του νέου σας eshop. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά κατασκευής eshop.

Τηλ: 2106632266 , 6934469804

Email: info@dir.gr

 

 

Call Now ButtonΚαλέστε μας