Απόδοση ιστοσελίδας διαχείριση έλεγχος ταχύτητας

Απόδοση ιστοσελίδας διαχείριση έλεγχος ταχύτητας

Απόδοση ιστοσελίδας Αξιολόγηση Διαχείρηση Έλεγχος Ταχύτητας

Η απόδοση (Performance) της ιστοσελίδας σας και η εμφάνιση σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει σαν ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας να σας απασχολεί.

Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που η ιστοσελίδα σας βρίσκεται σε αγορές υψηλού ανταγωνισμού, τότε η απόδοσή της είναι κρίσιμη.

Τι όμως εννοούμε με την απόδοση μιας ιστοσελίδας;

Με τον όρο απόδοση (Performance) μιας ιστοσελίδας εννοούμε την ταχύτητα με την οποία μεταφορτώνεται και εμφανίζεται στα προγράμματα περιήγησης ιστού.

Τέτοια προγράμματα (εφαρμογές) υπάρχουν τόσο στους υπολογιστές, όσο και στα κινητά τηλέφωνα και tablet. Τα γνωστότερα στην αγορά είναι τα ακόλουθα:

Google chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer – Microsoft Edge

Safari

Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας έχει αποδειχτεί ότι βελτιώνει τη διατήρηση των επισκεπτών, την ικανοποίησή τους, την εμπιστοσύνη τους και την αφοσίωσή τους.

Επιπλέον οι γρήγορες ιστοσελίδες, αυτές δηλαδή που φορτώνουν ταχύτατα, χαρακτηρίζονται ως περισσότερο “οικολογικές”, εφόσον μέσω αυτών η κατανάλωση ισχύος είναι χαμηλότερη στους διακομιστές, με λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως η ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων θα παίζει έναν από τους σημαντικότερους λόγους στην κατάταξή τους.

Προετοιμαστείτε για την ευρετηρίαση σε κινητά (Moble first Indexing)

Στην ανακοίνωση αυτή επισημάνθηκε ότι το σημαντικότερο ρόλο παίζει η ταχύτητα φόρτωσης της Mobile έκδοσης της ιστοσελίδας.

Η ευρετηρίαση και η κατάταξη των ιστοσελίδων στην μηχανή αναζήτησης της Google Πλέον γίνεται με γνώμονα την Mobile έκδοση της ιστοσελίδας.

Την επίσημη ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: mobile first indexing

 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες βελτίωσης απόδοσης και της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας!

Επιπλέον προσφέρουμε υπηρεσίες αναβάθμισης ιστοσελίδας, ανακατασκευής και μετατροπής.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια θέλετε !

Δευτέρα – Παρασκευή:  08:30 – 21:30

Σάββατο: 09:00 – 17:00

Κυριακή: 09:00 – 17:00

Τηλέφωνα: 2106632266  Κιν. 6934469804

Digital Agency Athens Greece