Τοπικές αναζητήσεις google ή αλλιώς local seo

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης σε τοπικό επίπεδο. Το γνωστό σε όλους ως local seo. Γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των αναζητήσεων από τους χρήστες του διαδικτύου για επιχειρήσεις σαν τη δική σας πραγματοποιείται σε τοπικό επίπεδο;

Οι τοπικές αναζητήσεις ή local seo όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια μιας στρατηγικής seo.

Χρειάζεται να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπος και η επιχείρησή σας εμφανίζεται σε τοπικές αναζητήσεις ιδιαίτερα στην κατηγορία που ανήκετε. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνται διάφορες αλλαγές τόσο εντός της ιστοσελίδας σας όσο και εκτός. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις αναφορές άλλων ιστοσελίδων ως προς την ιστοσελίδα σας και την επιχείρησή σας.

Επίσης απαιτείται η προσθήκη κώδικα δομημένων δεδομένων καθώς επίσης και η χρήση πολυμέσων όπως για παράδειγμα εικόνων, video. Τέλος η δημιουργία επαληθευμένου προφίλ google my business, ενισχύει την τακτική εμφάνισή σας στις τοπικές αναζητήσεις.

Σε περίπτωση υψηλού ανταγωνισμού όπως σε μεγαλουπόλεις πχ Αθήνα, Θεσσαλονίκη απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια στο τι, πως και γιατί. Η αποτελεσματικότητα των τοπικών αναζητήσεων κρίνεται από την ποιότητα και τις λεπτομέρειες.

 

search engine optimization
local seo

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη βελτίωση της τοπικής αναζήτησης της επιχείρησής σας