wordpress μεταφορά server

Εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς wordpress site σε άλλο server διαδικασίες backup restore

To wordpress cms είναι απίστευτα εύκολο κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης αρκεί να υπάρχει κάποια στοιχειώδης γνώση. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να μετακινήσετε μια ήδη εγκατεστημένη τοποθεσία WordPress σε άλλο διακομιστή (web server), μπορεί να είναι λίγο πονοκέφαλος για όσους δεν το έχουν ξανακάνει.

Λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας WordPress

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας WordPress. Εάν για παράδειγμα ξεκινήσατε την ανάπτυξη του site σε έναν τοπικό διακομιστή και είστε σε φάση που θέλετε να λειτουργήσει στο internet. Τότε σαφώς θα χρειαστεί να γίνει η μεταφορά σε έναν διακομιστή (web server) με public IP.

Επίσης εάν είστε επαγγελματίας κατασκευαστής ιστοσελίδων και εργάζεστε πάνω σε ιστοσελίδες πελατών σας. Τότε μπορεί να σας χρειάζεται συχνά η διαδικασία αυτή. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε το site του πελάτη σας από τον δοκιμαστικό server σας, σε έναν αξιόπιστο διακομιστή φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ο πονοκέφαλος των web developer πολλές φορές είναι η ενασχόλησή τους με την φιλοξενία των ιστοσελίδων που δημιουργούν, από την οποία χάνουν πολλές ώρες χωρίς να αμείβονται.

Ομοίως αυτό συμβαίνει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις οι οποίοι διαθέτουν ιστοσελίδα. Συμβαίνει λόγω τεχνικών προβλημάτων που έχουν. Πολλές φορές έρχονται αντιμέτωποι με το υπάρχον πακέτο φιλοξενίας και θέλουν να μεταφέρουν την ιστοσελίδα τους σε άλλο server.

wordpress μεταφορά

Απαραίτητοι κωδικοί για την μεταφορά ιστοσελίδας wordpress

  • Κωδικός (user name & password) Διαχείρισης domain name (για αλλαγή των dns)
  • Κωδικός  (user name & password) panel φιλοξενίας για τα την μεταφορά αρχείων & βάσης δεδομένων στον νέο server
  • Κωδικός (user name & password) διαχειριστή (administrator) wordpress για την είσοδό σας στο σύστημα
  • Λίγες ώρες υπομονή για να γίνει η μεταφορά ♥ εφόσον θα χρειαστεί να ενημερωθούν οι ζώνες dns

 

Δείτε επίσης τις δωρεάν παροχές φιλοξενίας wordpress ιστοσελίδων που προσφέρει η εταιρεία μας

Εάν είστε επαγγελματίας web developer ή κάτοχος ιστοσελίδας wordpress και θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα σας υποστηρίζει, τότε βρίσκεστε στον σωστό προορισμό.

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για την μεταφορά της wordpress ιστοσελίδας σας

 

Καλέστε μας