Κατασκευή Eshop

⇒Υπηρεσίες Σχεδίασης & Ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου

Η κατασκευή και ανάπτυξη Eshop έχει γίνει πράγματι μια αναγκαιότητα στις μέρες μας. Το eshop για μια επιχείρηση αποτελεί  ένα μέσο για την αύξηση των πωλήσεων και της πελατειακής της βάσης. Στην DIR προσφέρουμε αποτελεσματικές και μοναδικές λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, plug-in και λύσεων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Έχοντας έντονη αγάπη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και Eshop, παραμένουμε ενήμεροι στις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε παραγωγικά αποτελέσματα.

Δημιουργούμε τον δικό σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, για την αποτελεσματική προβολή του εμπορικού σας σήματος, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αναγνώριση του brand σας καθώς επίσης και πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

 

 

Κατασκευή e-shop

100% Responsive web design

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop) επιτρέπουν στους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας οποτεδήποτε από οπουδήποτε, παρέχοντας φιλικό προς την χρήση ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου. Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι συμβατός με όλα τα μεγέθη οθόνης (Κινητά, Tablet, Υπολογιστές).

~

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές των πελατών σας παραμένουν ασφαλείς με τεχνολογίες κρυπτογράφισης SSL

T

SEO Friendly

E-Shop φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης – δομημένα δεδομένα Schema

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για τη δημιουργία e-shop